Ocena IMDB: 6.8 Głosów: 1.088
Rok produkcji: 1981
Gatunek: Kryminał
Sezony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Liczba subskrybentów:
Sezon 1
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
01x01 Picking It Up18.10.1981
01x02 Nice People Die in Bed25.10.1981
01x03 Unlucky Dip01.11.1981
01x04 Campaign for Silence08.11.1981
01x05 See You in Moscow15.11.1981
01x06 Portrait of Yesterday22.11.1981
01x07 Last Chance for a Loser29.11.1981
01x08 Late for a Funeral06.12.1981
01x09 Relative Values13.12.1981
01x10 The Hood and the Harlequin20.12.1981
Sezon 2
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
02x01 A Message for the Rich09.01.1983
02x02 Always Leave Them Laughing16.01.1983
02x03 Clap Hands, Here Comes Charlie23.01.1983
02x04 Prime Target30.01.1983
02x05 Almost Like a Holiday06.02.1983
02x06 Fall of a Birdman13.02.1983
02x07 A Miracle Every Week20.02.1983
02x08 A Perfect Recapture27.02.1983
02x09 The Moonlight Girls06.03.1983

Sezon 3
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
03x01 Ninety Per Cent Proof03.12.1983
03x02 A Hole in the Bucket10.12.1983
03x03 Holiday Snaps17.12.1983
03x04 Ice Maiden24.12.1983
03x05 Come Out Fighting31.12.1983
03x06 A Touch of Eastern Promise07.01.1984
03x07 A Cry in the Night14.01.1984
03x08 The Company You Keep21.01.1984
03x09 Tug of War28.01.1984
03x10 House Guests04.02.1984
Sezon 4
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
04x01 The Last Interview11.10.198516Pobierz
04x02 Off Shore Trades18.10.198510Pobierz
04x03 What Dreams May Come?25.10.198510Pobierz
04x04 Low Profile01.11.19858Pobierz
04x05 Return of the Ice Maiden08.11.198513Pobierz
04x06 Chrissie15.11.1985
04x07 The Tennis Racket29.11.1985
04x08 Sins of the Fathers13.12.1985
04x09 Avenge O Lord20.12.1985
04x10 Fires in the Fall26.12.1986
Sezon 5
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
05x01 The Memory Man03.01.1987
05x02 Winner Takes All10.01.1987
05x03 Root and Branch17.01.1987
05x04 A Desirable Little Residence24.01.1987
05x05 The Deadly Virus31.01.1987
05x06 S.P.A.R.T.A.07.02.1987
05x07 Thanks for Everything14.02.1987
05x08 Poison21.02.1987
05x09 Treasure Hunt26.12.1987
Sezon 6
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
06x01 Whatever Lola Wants02.01.1988
06x02 Crossed Swords09.01.1988
06x03 A Horse of a Different Colour16.01.1988
06x04 Burnt23.01.1988
06x05 The Sin of Forgiveness30.01.1988
06x06 A Man of Sorrows06.02.1988
06x07 Private Fight13.02.1988
06x08 Retirement Plan27.12.1988
Sezon 7
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
07x01 Sea Changes28.01.1989
07x02 Natural Enemies04.02.1989
07x03 Tangos in the Night11.02.1989
07x04 The Other Woman18.02.1989
07x05 Weekend Off25.02.1989
07x06 When Did You Last See Your Father?04.03.1989
07x07 Old Acquaintance11.03.1989
07x08 Trenchard's Last Case18.03.1989
07x09 Second Time Around23.12.1989
Sezon 8
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
08x01 A True Detective14.01.1990
08x02 My Name's Sergeant Bergerac21.01.1990
08x03 The Dig28.01.1990
08x04 Roots of Evil04.02.1990
08x05 Entente Cordiale11.02.1990
08x06 In Love and War18.02.1990
08x07 Under Wraps25.02.1990
08x08 All the Sad Songs04.03.1990
08x09 The Messenger Boy11.03.1990
08x10 Diplomatic Incident18.03.1990
08x11 There for the Picking26.12.1990
Sezon 9
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
09x01 Something to Hide05.01.1991
09x02 The Dark Horse12.01.1991
09x03 Snow in Provence19.01.1991
09x04 The Evil That Men Do26.01.1991
09x05 My Friend Charlie02.02.1991
09x06 On the Rocks09.02.1991
09x07 The Waiting Game16.02.1991
09x08 Warriors23.02.1991
09x09 The Assassin02.03.1991
09x10 The Lohans09.03.1991
09x11 All for Love26.12.1991

Zaloguj się aby pisać komentarze.

ALLPlayer - darmowy odtwarzacz filmów