Ocena IMDB: 8.4 Głosów: 8.396
Rok produkcji: 2007
Gatunek: Dramat
Sezony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Liczba subskrybentów:
Sezon 1
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
01x01 Coming HomeHeartland 1x0114.10.2007147Pobierz
01x02 After the Storm21.10.200771Pobierz
01x03 Breaking FreeHeartland 1x0328.10.200739Pobierz
01x04 Taking ChancesHeartland 1x0404.11.200760Pobierz
01x05 Best Laid Plans02.12.200746Pobierz
01x06 One Trick Pony09.12.2007
01x07 Come What May06.01.2008
01x08 Out of the Darkness13.01.2008
01x09 Ghost from the Past20.01.2008
01x10 Born to Run03.02.2008
01x11 Thicker Than Water10.02.2008
01x12 Nothing Endures17.02.2008
01x13 Coming Together24.02.2008
Sezon 2
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
02x01 Ghost Horse05.10.2008
02x02 Letting Go12.10.2008
02x03 Gift Horse19.10.2008
02x04 Dancing in the Dark26.10.2008
02x05 Corporate Cowgirls02.11.2008
02x06 Holding Fast09.11.2008
02x07 Sweetheart of the Rodeo16.11.2008
02x08 Summer's End30.11.2008
02x09 Showdown!07.12.2008
02x10 True Enough04.01.2009
02x11 Starstruck!11.01.2009
02x12 Divorce Horse18.01.2009
02x13 Seismic Shifts08.02.2009
02x14 Do or Die15.02.2009
02x15 Dark Horse01.03.2009
02x16 The Ties That Bind08.03.2009
02x17 Full Circle15.03.2009
02x18 Step by Step22.03.2009

Sezon 3
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
03x01 Miracle04.10.20091
03x02 Little Secrets11.10.2009
03x03 Man's Best Friend18.10.2009
03x04 The Haunting of Hanley Barn25.10.2009
03x05 Glory Days01.11.2009
03x06 Growing Pains08.11.2009
03x07 The Starting Gate15.11.2009
03x08 The Fix22.11.2009
03x09 Broken Arrow06.12.2009
03x10 Eye of the Wolf03.01.2010
03x11 Catch and Release10.01.20103
03x12 The Reckoning17.01.20101
03x13 Quarantine24.01.2010
03x14 The Happy List31.01.2010
03x15 Second Chances07.03.2010
03x16 Spin Out!14.03.2010
03x17 Ring of Fire21.03.2010
03x18 In the Cards28.03.20101
Sezon 4
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
04x01 Homecoming26.09.2010
04x02 What Dreams May Become03.10.2010
04x03 Road Curves10.10.2010
04x04 Graduation17.10.2010
04x05 Where the Truth Lies24.10.20104
04x06 Win, Place or Show07.11.20101
04x07 Jackpot!14.11.20101
04x08 One Day21.11.20101
04x09 Local Hero05.12.20101
04x10 Moods Swings02.01.20111
04x11 Family Business09.01.20113
04x12 Lost Song16.01.2011
04x13 The Road Home23.01.20111
04x14 Leap of Faith13.02.20111
04x15 The River27.02.2011
04x16 Never Surrender06.03.20111
04x17 Burning Down the House13.03.2011
04x18 Passages27.03.2011
Sezon 5
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
05x01 Finding Freedom18.09.20113
05x02 Something in the Night25.09.2011
05x03 What's in a Name?02.10.2011
05x04 Beyond Hell's Half Mile16.10.2011
05x05 Never Let Go23.10.201132033
05x06 The Slippery Slope30.10.2011
05x07 Over the Rise13.11.2011
05x08 Nothing for Granted20.11.20111
05x09 Cover Me04.12.2011
05x10 Trust08.01.2012
05x11 Fool's Gold15.01.2012
05x12 Road to Nowhere22.01.2012
05x13 Aftermath12.02.2012
05x14 Working in a Dream26.02.2012
05x15 Breaking Down and Building Up04.03.2012
05x16 Wild Horses11.03.201232034
05x17 True Calling18.03.2012
05x18 Candles in the Wind25.03.2012
Sezon 6
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
06x01 Running Against the Wind16.09.2012
06x02 Crossed Signals23.09.2012
06x03 Keeping Up Appearances30.09.2012
06x04 The Natural07.10.2012
06x05 Trial Run28.10.2012
06x06 Helping Hands04.11.2012
06x07 Life Is a Highway11.11.2012
06x08 Do the Right Thing02.12.2012
06x09 Great Expectations09.12.2012
06x10 The Road Ahead06.01.2013
06x11 Blowing Smoke13.01.2013
06x12 Playing with Fire20.01.2013
06x13 Waiting for Tomorrow10.02.2013
06x14 Lost and Gone Forever17.02.2013
06x15 After All We Have Been Through03.03.2013
06x16 Born to Buck24.03.2013
06x17 Breaking Point31.03.2013
06x18 Under Pressure07.04.2013
Sezon 7
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
07x01 Picking Up the Pieces06.10.2013
07x02 Living the Moment13.10.2013
07x03 Wrecking Ball20.10.2013
07x04 The Penny Drops27.10.2013
07x05 Thread the Needle03.11.2013
07x06 Now or Never10.11.2013
07x07 Best Man17.11.2013
07x08 Hotshot01.12.2013
07x09 There But for Fortune08.12.2013
07x10 Darkness and Light12.01.2014
07x11 Better Days19.01.2014
07x12 Walking Tall26.01.2014
07x13 Lost Highway09.03.2014
07x14 Things We Lost16.03.2014
07x15 Smoke 'n' Mirrors23.03.2014
07x16 The Comeback Kid30.03.20147
07x17 On the Line06.04.2014
07x18 Be Careful What You Wish For13.04.2014
Sezon 8
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
08x01 There and Back Again28.09.2014
08x02 The Big Red Wall05.10.2014256
08x03 Severed Ties13.10.201457
08x04 Secrets and Lies19.10.20149
08x05 Endings and Beginnings26.10.201453
08x06 Steal Away02.11.20146
08x07 Walk a Mile09.11.20145
08x08 The Family Tree23.11.2014
08x09 The Pike River Cull07.12.20147
08x10 The Heart of a River11.01.20153
08x11 The Silent Partner18.01.2015
08x12 Broken Heartland01.02.2015
08x13 Cowgirls Don't Cry15.02.2015
08x14 Riders on the Storm01.03.20159
08x15 Eclipse of the Heart08.03.20159
08x16 Faking It15.03.201513
08x17 All I Need Is You22.03.2015
08x18 Written in Stone29.03.20155
Sezon 9
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
09x01 Brave New World04.10.2015
09x02 Begin Again11.10.201510
09x03 Riding for a Fall18.10.20159
09x04 Ties of the Earth25.10.2015
09x05 Back in the Saddle01.11.20152
09x06 Over and Out08.11.20156
09x07 Fearless15.11.20157
09x08 Reckless Abandon22.11.2015
09x09 A Matter of Trust06.12.2015
09x10 Darkness Before Dawn10.01.2016
09x11 Making the Grade17.01.20169
09x12 The Real Deal-6
09x13 Risky Business07.02.20168
09x14 No Regrets14.02.201611
09x15 Making a Move21.02.2016
09x16 Pandora's Box06.03.2016
09x17 Love Is Just a Word13.03.201612
09x18 Resolutions20.03.2016
Sezon 10
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
10x01 There Will Be Changes-13
10x02 You Just Know-
10x03 New Kid in Town-
10x04 New Horizons-
10x05 Episode #10.5-
10x06 Episode #10.6-
10x07 Episode #10.7-
10x08 Episode #10.8-
10x09 A Horse with No Rider-
10x10 Episode #10.10-5
10x11 Episode #10.11-5
10x12 Episode #10.12-
10x13 Home Sweet Home-
10x14 Written in the Stars-4
10x15 Forest for the Trees-2
10x16 A Long Shot-
Sezon 11
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
11x01 Baby on Board-
11x02 01.10.2017
11x03 08.10.2017
11x04 15.10.2017
11x05 22.10.2017
11x06 05.11.2017
11x07 12.11.2017
11x08 19.11.2017
Sezon 12
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
12x01 Dare to Dream-24
12x02 Hearts Run Free-
12x03 -5
12x04 27.01.20192
Sezon 13
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
13x01 Snakes and Ladders22.09.2019
13x02 Wild One29.09.2019
13x03 Rearview Mirror06.10.2019
13x04 The Eye of the Storm13.10.2019
13x05 Fairytale20.10.2019
13x06 A Time to Remember27.10.2019
13x07 The Art of Trust03.11.2019
13x08 Legacy10.11.2019
13x09 Fight or Flight17.11.2019
13x10 The Passing of the Torch24.11.2019

Zaloguj się aby pisać komentarze.

ALLPlayer - darmowy odtwarzacz filmów