The Curse of Oak Island
Ocena IMDB: 6.9 Głosów: 6.567
Rok produkcji: 2014
Gatunek: Dokument
Sezony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Liczba subskrybentów:
Sezon 1
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
01x01 What Lies Below05.01.2014
01x02 The Mystery of Smith's Cove12.01.2014
01x03 Outdoors: Voices from the G...19.01.2014
01x04 The Secret of Solomon's Temple26.01.2014
01x05 The Find09.02.2014
Sezon 2
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
02x01 Once In, Forever In04.11.2014
02x02 Return to the Money Pit11.11.2014
02x03 The Eight-Pointed Star18.11.2014
02x04 The Breakthrough25.11.2014
02x05 The 90-Foot Stone02.12.2014
02x06 Seven Must Dye09.12.2014
02x07 The Trail of the Templars16.12.2014
02x08 X Marks the Spot23.12.2014
02x09 A Dangerous Dive07.01.2015
02x10 The Big Reveal13.01.2015

Sezon 3
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
03x00 Drilling Down on Season 310.11.2015
03x01 The Hole Truth10.11.2015
03x02 Pipe Down17.11.2015
03x03 Outdoors: Time to Dig24.11.2015
03x04 The Overton Stone01.12.2015
03x05 Disappearing Act08.12.2015
03x06 Carved in Stone15.12.2015
03x07 The Missing Peace22.12.2015
03x08 Phantoms of the Deep29.12.2015
03x09 Columbus Day05.01.2016
03x10 Silence in the Dark12.01.2016
03x11 Sword Play19.01.2016
03x12 Voices from Below26.01.2016
03x13 Secrets and Revelations02.02.2016
Sezon 4
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
04x01 Going for Broke15.11.2016
04x02 Always Forward22.11.2016
04x03 Swamp Things29.11.20167
04x04 No Stone Unturned06.12.2016
04x05 Bullseye13.12.2016
04x06 Circle in the Wood20.12.2016
04x07 All That Glitters27.12.2016
04x08 The Mystery of Samuel Ball03.01.2017
04x09 Echoes from the Deep10.01.2017
04x10 About Face17.01.2017
04x11 Presidential Secrets24.01.2017
04x12 Hyde Park and Go Seek31.01.2017
04x13 One of Seven07.02.2017
04x14 Of Sticks and Stones14.02.2017
04x15 Blood Is Thicker21.02.2017
Sezon 5
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
05x00 The Journey So Far07.11.2017
05x01 Forever Family07.11.2017
05x02 Dead Man's Chest14.11.2017
05x03 Obstruction21.11.2017
05x04 Close Call28.11.2017
05x05 Bone Dry05.12.2017
05x06 Remains of the Day12.12.2017
05x07 The Lot Thickens19.12.2017
05x08 Dan's Breakthrough02.01.2018
05x09 The French Connection09.01.2018
05x10 The Signs of a Cross16.01.2018
05x11 Moving Targets23.01.2018
05x12 A Key to the Mystery30.01.2018
05x13 Unhinged06.02.2018
05x14 The Templar Connection13.02.2018
05x15 Steel Trapped20.02.2018
05x16 Seeing Red27.02.2018
05x17 A Family Album27.02.2018
05x18 Amazing Discoveries06.03.2018
Sezon 6
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
06x01 Rick's Big Bang Theory13.11.2018
06x02 Gold Rush20.11.2018
06x03 Depth Perception27.11.2018
06x04 A Legacy Revealed04.12.2018
06x05 Homecoming11.12.2018
06x06 Precious Metal18.12.2018
06x07 Rock Solid01.01.2019
06x08 Unearthed08.01.2019
06x09 As Above, So Below15.01.2019
06x10 Fingers Made of Stone22.01.2019
06x11 Wharfs and All29.01.2019
06x12 Slipway When Wet05.02.2019
06x13 The Paper Chase12.02.2019
06x14 Voyage to the Bottom of the...26.02.2019
06x15 Dye Harder05.03.2019
06x16 Detour12.03.2019
06x17 Clue or False?19.03.2019
06x18 Heavy Metal26.03.2019
06x19 Striking Distance02.04.2019
06x20 Short Days and Tall Knights09.04.2019
06x21 Seismic Matters16.04.2019
06x22 Lost and Founding30.04.2019
Sezon 7
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
07x01 The Torch is Passed05.11.2019
07x02 Core Values12.11.2019
07x03 The Eye of the Swamp19.11.2019
07x04 The Lucky Thirteen26.11.2019
07x05 Tunnel Visions03.12.2019
07x06 Closing In10.12.2019
Sezon 8
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
08x01 Remote Control10.11.2020
Sezon 9
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
09x06 The Root Cause07.12.2021
09x07 It All Adze Up14.12.2021
09x08 Deeper Digs, Bigger Stakes21.12.2021
09x09 The Unusual Suspects04.01.2022
09x10 Chamber of Secrets11.01.2022
09x11 A Boatload of Clues18.01.2022
09x12 The Silver Liner25.01.2022
09x13 Go Big or Go Home01.02.2022
09x14 Premier of the Dig08.02.2022
09x15 Eyes and Boot in the Ground15.02.2022
09x16 Gold Diggers01.03.2022
09x17 Blast From The Past08.03.2022
09x18 Playing the Dunfield15.03.2022
09x19 Shoal Me the Money22.03.2022
09x20 The Hedden Truth29.03.2022
Sezon 10
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
10x01 On Their Marks15.11.2022
10x02 Across The Pond22.11.2022
10x03 Bubbling Over29.11.2022
10x04 Wharf and Pieces06.12.2022
10x05 Duc It Out13.12.2022
10x06 Over the Muon20.12.2022
10x07 Norsing Around03.01.2023
10x08 A Lot To Be Desired10.01.2023
10x09 A Damming Clue17.01.2023
10x10 The Blob24.01.2023
10x11 Oh, Well!31.01.2023
10x12 Beware the Blob07.02.2023
10x13 All's Well14.02.2023
10x14 Getting the Shaft21.02.2023
10x15 Wood You Believe It?28.02.2023
10x16 Striking Gold07.03.2023
10x17 A Well of Secrets14.03.2023
10x18 A Quadrilateral Move28.03.2023
10x19 Ramping Up04.04.2023
10x20 A Barrel Full of Clues11.04.2023
10x21 Roman Around18.04.2023
10x22 Starry Knights25.04.2023
10x23 The Italian Job02.05.2023
10x24 Down the Hatch09.05.2023
10x25 And the Hits Keep Coming16.05.2023
Sezon 11
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
11x01 On the Money07.11.2023
11x02 Heavy Lifting14.11.2023
11x03 Taking Their Shot21.11.2023
11x04 Shear Mystery28.11.2023
11x05 Muon The Horizon05.12.2023
11x06 The Grand Opening12.12.2023
11x07 The Great Flood19.12.2023
11x08 A Void At All Costs02.01.2024
11x09 Filling Cavities09.01.20242
11x10 Chain Reaction16.01.20242
11x11 Plugged Up23.01.20241
11x12 Digging Back In30.01.20241
11x13 Tea Time06.02.2024
11x14 Rick and Mortar13.02.20241
11x15 On Target20.02.2024

Jeżeli widzisz że są pobrania, ale nie można pobrać napisów z serwisu oznacza to że są w sieci napisy do jakiejś wersji filmu, ale nie są to napisy godne tego serwisu. Takie napisy można pobrać za pomocą programu Napisy24 (program pobierze i oznaczy takie napisy jedną gwiazdką) lub wystarczy odpalić ALLPlayera który jak wykryje że nie ma napisów wyszuka je na wielu serwisach i pobierze dla Ciebie pasujące napisy automatycznie.

Zaloguj się aby pisać komentarze.

ALLPlayer - darmowy odtwarzacz filmów