Gold Rush: Alaska
Ocena IMDB: 7.3 Głosów: 3.991
Rok produkcji: 2010
Gatunek: Reality show
Sezony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Liczba subskrybentów:
Sezon 1
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
01x01 No Guts, No Glory-
01x02 Gold, Guns and Bears-
01x03 Running Dirt-
01x04 The Ultimate Price-
01x05 The Pain Barrier-
01x06 Gold Fever-
01x07 Going for Broke-
01x08 Bad Blood-
01x09 Bedrock or Bust-
01x10 Never Say Die-
01x11 Full Disclosure-
Sezon 2
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
02x00 28.10.2011
02x01 28.10.2011
02x02 Virgin Ground-
02x03 Family Feud-
02x04 Slippery Slope-
02x05 25.11.2011
02x06 02.12.2011
02x07 09.12.2011
02x08 16.12.2011
02x09 23.12.2011
02x10 30.12.2011
02x11 06.01.2012
02x12 13.01.2012
02x13 20.01.2012
02x14 27.01.2012
02x15 03.02.2012
02x16 10.02.2012
02x17 17.02.2012
02x18 24.02.2012
02x19 02.03.2012
02x20 09.03.2012
02x21 23.03.2012

Sezon 3
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
03x00 Do or Die26.10.2012
03x01 Million Dollar Season26.10.2012
03x02 The Wrong Claim02.11.2012
03x03 Secret Weapons09.11.2012
03x04 Battle of the Bridge16.11.2012
03x05 The Ultimatum23.11.2012
03x06 Game Changer30.11.2012
03x07 Road to Gold07.12.2012
03x08 Up Smith Creek14.12.2012
03x09 Behind the Scenes21.12.2012
03x10 Leprechaun Gold04.01.2013
03x11 Dozer Wars11.01.2013
03x12 Pink Slip18.01.2013
03x13 The Merger25.01.2013
03x14 The Night Shift01.02.2013
03x15 Bedrock Blowout08.02.2013
03x16 Redemption Road15.02.2013
03x17 Gold Rush Live22.02.2013
03x18 The Motherlode23.02.2013
03x19 Making of the Motherlode01.03.2013
Sezon 4
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
04x01 Queen of Diamonds25.10.2013
04x02 Learning Curve01.11.2013
04x03 In Too Deep08.11.2013
04x04 Road from Hell15.11.2013
04x05 Garnets or Gold22.11.2013
04x06 Mutiny29.11.2013
04x07 Paid in Full06.12.2013
04x08 Jungle Boogie13.12.2013
04x09 Ready to Roll20.12.2013
04x10 Hope Creek03.01.2014
04x11 Blowout10.01.2014
04x12 Death of a Dream17.01.2014
04x13 The Resurrection20.01.2014
04x14 Fantasy Land24.01.2014
04x15 Medevac31.01.2014
04x16 Man on Wire14.02.2014
04x17 Day of Reckoning21.02.2014
04x18 Go Big or Go Home28.02.2014
04x19 Grandpa's Last Wish07.03.2014
04x20 Unearthed14.03.2014
Sezon 5
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
05x01 New Blood17.10.2014
05x02 From the Ashes24.10.2014
05x03 Golden Boy31.10.2014
05x04 Viking Ship07.11.2014
05x05 Hard Bargain14.11.2014
05x06 Cursed Cut21.11.2014
05x07 Goldzilla28.11.2014
05x08 Gold Blooded05.12.2014
05x09 Colossal Clean Up12.12.2014
05x11 Parker's Accident02.01.2015
05x12 Ship of Fools09.01.2015
05x13 Piles of Gold16.01.2015
05x14 Gold Road23.01.2015
05x15 Rogue Miner30.01.2015
05x16 The Monster Lives06.02.2015
05x17 Rivers of Gold13.02.2015
05x18 Frozen Gold20.02.2015
05x19 Hundreds of Ounces27.02.2015
Sezon 6
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
06x01 16.10.2015
06x02 Gold Ship-
06x03 Moving the Monster-
06x04 Grandpa's Golden Advice-
06x05 13.11.2015
06x06 20.11.2015
06x07 27.11.2015
06x08 04.12.2015
06x09 Mammoth Gold-
06x10 18.12.2015
06x11 01.01.2016
06x12 08.01.2016
06x13 15.01.2016
06x14 22.01.2016
06x15 29.01.2016
06x16 Golden Bombshell-
06x17 12.02.2016
06x18 Oregon Gold-
06x19 26.02.2016
06x20 04.03.2016
06x21 11.03.2016
Sezon 7
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
07x01 Miracle on the Mountain14.10.2016
07x02 Eye in the Sky21.10.2016
07x03 Frankenstein Machinery28.10.2016
07x04 Mutiny04.11.2016
07x05 Misery on the Mountain11.11.2016229
07x06 No Crane, No Gain18.11.2016
07x07 Watery Grave25.11.2016
07x08 Mega Barge & Kid Commando02.12.2016
07x09 Record Gold09.12.2016
07x10 Go Down Fighting16.12.201631
07x11 Game Over30.12.2016
07x12 Abandonment06.01.2017230
07x13 Lifeline13.01.2017229
07x14 Parker vs. Rick20.01.2017
07x15 Excavator Down27.01.2017
07x16 Double Trouble03.02.2017
07x17 Cruelest Cut10.02.201717
07x18 Miners vs. Beavers17.02.2017
07x19 Dredge vs. Washplant24.02.2017235
07x20 Viking Voyage03.03.2017
07x21 Final Fury10.03.2017241
07x22 Nuggets10.03.2017
07x23 War and Peace17.03.2017
Sezon 8
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
08x00 Live Kickoff13.10.2017
08x01 Wagers and Wars13.10.2017
08x02 Blizzards and Bullets20.10.20177
08x03 The Viking vs. the Mechanic27.10.2017
08x04 The Curse of the Fairplay Mount...03.11.2017
08x05 Son Dethrones Father10.11.2017
08x06 Colorado Strikes Back17.11.2017
08x07 Inferno24.11.2017
08x08 The Mighty Uppercut01.12.2017
08x09 Gold Bars and Hail Marys08.12.2017
08x10 The Devil's Finger15.12.2017
08x11 The Holy Grail22.12.2017
08x12 Eclipsed05.01.2018
08x13 Lost Gold12.01.2018
08x14 The Father, the Son & the Holy ...19.01.2018
08x15 Broken26.01.2018
08x16 Of Monsters and Men02.02.2018
08x17 Gold Rush: Live16.02.2018
08x18 Planes, Cranes, and Virgin Claims16.02.2018
08x19 King Kong23.02.2018
08x20 Independence Day02.03.2018
08x21 The Spoils of War09.03.2018
08x22 Win Big or Die Trying16.03.2018
08x23 American Dreamer16.03.2018
Sezon 9
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
09x00 The Story So Far11.10.2018
09x01 Declaration of Independence12.10.2018
09x02 Smoked Out19.10.2018
09x03 Gods and Monsters26.10.2018
09x04 Durt Reynolds02.11.2018
09x05 The Return of Freddy Dodge09.11.2018
09x06 Hoffman's Ghosts16.11.2018
09x07 Hazard Pay23.11.2018
09x08 Stormageddon30.11.2018
09x09 Megamorphosis05.12.2018
09x10 Father's Day14.12.2018
09x11 The Resurrection21.12.2018
09x12 The Devil's Deadline04.01.2019
09x13 Sucker Punch11.01.2019
09x14 Old School Heroes18.01.2019
09x15 Wedding Bells & Emergency Opera...25.01.2019
09x16 Broken Bones01.02.2019
09x17 Gold Gurus08.02.2019
09x18 Make It Rain15.02.2019
09x19 Big Red is Dead22.02.201916
09x20 Cold War01.03.2019144
09x21 Brace for Impact08.03.2019
09x22 Fire and Ice15.03.2019
09x23 Three Sides to Every Story22.03.2019
Sezon 10
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
10x01 Crisis in the Klondike11.10.2019
10x02 A New Rush Begins18.10.2019
10x03 The Nugget Hunter25.10.2019
10x04 Leave No Gold Behind01.11.2019
10x05 We're Gonna Need a Bigger Bucket08.11.2019
10x06 Monster Red Lives15.11.2019
10x07 Motherlode Mountain22.11.2019
10x08 There Will Be Gold29.11.2019
10x09 No Time for Redemption06.12.2019
10x10 When the Levee Breaks13.12.2019
10x11 Rise of the Machines20.12.2019
10x12 Million-Dollar Pay Day03.01.2020
10x13 Nuggets or Bust10.01.2020
10x14 Cornered17.01.2020
10x15 Fortune Favors the Bold24.01.2020
10x16 Parker Doubles Down31.01.2020
10x17 Rebellion at Duncan Creek07.02.2020
10x18 Frozen Treasure14.02.2020
10x19 Bring in the Big Guns21.02.2020
10x20 Rally in the Valley28.02.2020
10x21 Last Gold06.03.2020

Zaloguj się aby pisać komentarze.

ALLPlayer - darmowy odtwarzacz filmów