Face Off
Ocena IMDB: 8.2 Głosów: 5.654
Rok produkcji: 2011
Gatunek: Teleturniej
Sezony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Liczba subskrybentów:
Sezon 1
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
01x01 Welcome to the Jungle26.01.2011
01x02 Naked Ambition02.02.2011
01x03 Out of This World09.02.2011
01x04 Bad to the Bone16.02.2011
01x05 Switched and Hitched23.02.2011
01x06 The Dancing Dead02.03.2011
01x07 Family Plot09.03.2011
01x08 Twisted Tales16.03.2011
Sezon 2
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
02x01 Return to Oz11.01.2012
02x02 Water World18.01.2012
02x03 Rock Your Body25.01.2012
02x04 Night Terrors01.02.2012
02x05 Dangerous Beauty08.02.2012
02x06 Triple Threat15.02.2012
02x07 Alien Interpreters22.02.2012
02x08 Burtonesque29.02.2012
02x09 Dinoplasty07.03.2012
02x10 The Ultimate Spotlight Challenge14.03.2012

Sezon 3
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
03x01 A Force to Be Reckoned With21.08.2012
03x02 Pirate Treasure28.08.2012
03x03 Year of the Dragon04.09.2012
03x04 Alice in Zombieland11.09.2012
03x05 Supermobile18.09.2012
03x06 Dishonorable Proportions25.09.2012
03x07 Monster Twist02.10.2012
03x08 Who's the New Who?09.10.2012
03x09 Junkyard Cyborg16.10.2012
03x10 Scene of the Crime23.10.2012
03x11 Immortal Enemies30.10.2012
03x12 Live Reunion31.10.2012
Sezon 4
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
04x01 Make It Reign-
04x02 Heroic Proportions22.01.2013
04x03 When Hell Freezes Over29.01.2013
04x04 Eye Candy05.02.2013
04x05 Two Heads Are Better Than One12.02.2013
04x06 Bugging Out19.02.2013
04x07 Howl at the Moon26.02.2013
04x08 It's Better in the Dark05.03.2013
04x09 Mummy Mayhem12.03.2013
04x10 Alien Apocalypse19.03.2013
04x11 Living the Dream26.03.2013
Sezon 5
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
05x01 Going for Gold13.08.2013
05x02 Future Frankenstein20.08.2013
05x03 Gettin' Goosed27.08.20134
05x04 Subterranean Terror03.09.2013
05x05 Mother Earth Goddess10.09.2013
05x06 Trick or Treat17.09.2013
05x07 Living Art24.09.20131
05x08 Cosmic Circus01.10.2013
05x09 Mortal Sins08.10.2013
05x10 The Laughing Dead15.10.2013
05x11 Dark Magic22.10.2013
05x12 Flights of Fantasy29.10.20135
05x13 Swan Song05.11.2013
05x14 Top 20 Countdown: Judges' Favor...12.11.2013
Sezon 6
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
06x01 Sexy Beasts14.01.20141
06x02 Cosmic Conspiracy21.01.2014
06x03 Dragon's Breath28.01.2014
06x04 Guitar Gods04.02.2014
06x05 In the Shadows11.02.2014
06x06 Cryptic Creatures18.02.2014
06x07 Open Sesame25.02.2014
06x08 Ego Trip Abroad04.03.2014
06x09 Mad Science11.03.2014
06x10 What a Dahl18.03.2014
06x11 Freaks of Nature25.03.2014
06x12 Industrial Revolution01.04.2014
06x13 Bloodsuckers08.04.2014
06x14 Cry Wolf15.04.2014
06x15 Heavenly Bodies22.04.2014
Sezon 7
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
07x01 Life and Death22.07.2014
07x02 American Gangster29.07.2014
07x03 Ancient Aliens05.08.2014
07x04 Twisted Trees12.08.2014
07x05 Animal Attraction19.08.2014
07x06 Wizard of Wonderland26.08.2014
07x07 Judge Match02.09.2014
07x08 Killer Instinct09.09.2014
07x09 Serpent Soldiers16.09.2014
07x10 Scared Silly23.09.2014
07x11 Teacher's Pets30.09.2014
07x12 Off with Their Heads07.10.2014
07x13 Beautiful Disaster14.10.2014
07x14 Creature Carnage21.10.2014
07x15 One Knight Only28.10.2014
Sezon 8
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
08x01 Return of the Champions13.01.2015
08x02 Monkey Business20.01.2015
08x03 Let the Games Begin27.01.2015
08x04 Royal Flush03.02.2015
08x05 Sounding Off10.02.2015
08x06 Troll Bridge17.02.2015
08x07 Queen Bees24.02.2015
08x08 Dressed to Kill03.03.2015
08x09 Miss Intergalactic10.03.2015
08x10 Super Selfies17.03.2015
08x11 Imaginary Friends24.03.2015
08x12 Deadly Dolls31.03.20157
08x13 Full Steam Ahead07.04.2015
08x14 The Dream Team14.04.2015
Sezon 9
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
09x01 Intergalactic Zoo28.07.2015
09x02 Siren Song04.08.2015
09x03 Surprise of the Century11.08.2015
09x04 Frightful Fiction18.08.2015
09x05 The Gatekeepers25.08.2015
09x06 Extraterrestrial Enterprise01.09.2015
09x07 All That Glitters08.09.2015
09x08 The Gauntlet15.09.2015
09x09 Judgment Day22.09.2015
09x10 Freak Show29.09.2015
09x11 Beyond the Expanse06.10.2015
09x12 Death Becomes Them13.10.2015
09x13 Movie Magic, Part 120.10.2015
09x14 Movie Magic, Part 227.10.2015
Sezon 10
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
10x01 Wanted Dead or Alive13.01.2016
10x02 Child's Play20.01.2016
10x03 Lost Languages27.01.2016
10x04 Covert Characters03.02.2016
10x05 Foreign Bodies10.02.2016
10x06 Death's Doorstep17.02.2016
10x07 The Gauntlet II24.02.2016
10x08 Smoke and Mirrors02.03.2016
10x09 Bottled Up09.03.2016
10x10 Keep One Eye Open16.03.2016
10x11 The Art of Warcraft23.03.2016
10x12 Skull Island: Reign of Kong30.03.2016
10x13 Sinister Showdown: Part 106.04.2016
10x14 Sinister Showdown: Part 213.04.2016
Sezon 11
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
11x01 Abstract Aliens24.01.2017
11x02 The Devil Is in the Details31.01.2017
11x03 Monster High07.02.2017
11x04 Snow Queens14.02.2017
11x05 Troubling Transformations21.02.2017
11x06 Wasteland Warriors28.02.2017
11x07 Puppet Masters07.03.2017
11x08 Odd Couples14.03.2017
11x09 Frightening Families21.03.2017
11x10 Cursed Covens28.03.2017
11x11 Intergalactic Congress04.04.2017
11x12 Tiki Twist11.04.2017
11x13 Gargoyle Guardians18.04.2017
11x14 Battle of the Beasts25.04.2017
Sezon 12
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
12x01 Pack Leaders13.06.2017
12x02 Hive Mind20.06.2017
12x03 Dream House27.06.2017
12x04 Dante's Demons11.07.2017
12x05 String Theory18.07.2017
12x06 Possessed Possessions25.07.2017
12x07 Feral Fungi01.08.2017
12x08 Amusing Aliens08.08.2017
12x09 Journey Into Fear, Part 115.08.2017
12x10 Journey Into Fear, Part 222.08.2017
Sezon 13
Tytuł Polski tytuł Premiera Pobrań Pobierz Akcje
13x01 Face Your Fears05.06.2018
13x02 Moonlight Monsters12.06.2018
13x03 Aztec Aliens19.06.2018
13x04 Haunted Hotel26.06.2018
13x05 Death Dealers03.07.2018
13x06 Divine Dryads10.07.2018
13x07 Maritime Monsters17.07.2018
13x08 Immortals Interrupted24.07.2018
13x09 Through the Looking Glass, Part 131.07.2018
13x10 Through the Looking Glass, Part 207.08.2018

Zaloguj się aby pisać komentarze.

ALLPlayer - darmowy odtwarzacz filmów